Eenheidsheling bijeenkomst

Dolfijnen- en Walvissen Healing

Bijeenkomst in de liefdevolle, ondersteunende en beschermende ENERGIE van AE MICHAEL

WOENSDAG-MORGEN 8 MEI 2019 - AE MICHAEL HERDENKINGSDAG
in Beuningen van 10.30 uur tot ong. 13.00 uur

Op deze speciale HERDENKINGSDAG van AE MICHAEL bied ik je de gelegenheid om AE MICHAEL nog eens bewust en krachtig in je hart, je bewustzijn en je leven uit te nodigen. In deze bijzondere periode waarin we leven, veranderen en transformeren wil hij als geen ander ons ondersteunen, begeleiden en beschermen. We zijn nooit alleen en ik voel me onmetelijk dankbaar dat hij op een fantastisch moment zo krachtig en sterk in mijn leven is verschenen. Zijn kracht is enorm en zo indrukwekkend en hij wil ons vanuit zijn onvoorwaardelijke liefde iedere dag bijstaan.
Op deze ochtend ontvang je een HEALING in de ENERGIE VAN AE MICHAEL!
Je wordt geleid naar de heilige tempel van AE MICHAEL en geholpen om in zijn energie ballast, thema's of wat dan ook, die zich in jouw leven afspelen los te gaan laten. Energetische koorden die jou niet meer dienen mogen in liefde losgekoppeld worden om jou weer krachtig in verbinding te brengen in je eigen licht, je volledige kracht!
Je krijgt tevens de mogelijkheid aan AE MICHAEL inzicht te vragen mbt je levensdoel.
Je ontvangt een BOODSCHAP in de ENERGIE van AE MICHAEL, wat jou weer verder helpt in je leven!


ONTMOETING MET JE BESCHERMENGEL, JE LEVENSMAATJE / ZATERDAGMIDDAG 8 DECEMBER 2018 IN BEUNINGEN VAN 14.00 UUR TOT ONG. 16.30 UUR
Ik organiseer deze lichtcirkel vanuit mijn hart en ziel, omdat het zo ontzettend waardevol voor je is en heel veel voor je kan betekenen. Nu in de komende warme decembermaand waarin geborgenheid en liefde zo in het licht staan De warmte, liefde, geborgenheid die we met kerstmis zo koesteren kunnen we het hele jaar door ervaren. Dat is ook de bedoeling, iedere dag je eigen licht , je eigen "christus" licht koesteren, verzorgen en laten stralen. Deze Lichtcirkel van onvoorwaardelijke liefde , zal je laten voelen dat je nooit maar dan ook nooit alleen bent. Je beschermengel en jij zullen elkaar weer gaan ontmoeten en herkennen in je Bewust-Zijn. De meest waardevolle verbinding in je leven. Je zult gaan ervaren dat alles in jou aanwezig is, al je vragen en antwoorden zijn in jou. Ik reik je een eenvoudige methode aan hoe je bij iedere vraag in jou je dit aan jezelf kunt vragen en hier het antwoordt op kunt voelen of weten. Je zult gaan ervaren dat je niets meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Je wordt je eigen meester over je leven! Hoe fijn zul je deze kerstmis samen met de beschermengel gaan vieren! Graag hoor ik van je of je bij deze waardevolle middag aanwezig wilt zijn. De bijdrage is 20 euro, koffie/thee met lekkere versnaperingen staan voor je klaar!

Geef je via deze pagina op.