Dolfijnen- en Walvissen Healing

Bijeenkomst in de liefdevolle, ondersteunende en beschermende ENERGIE van je BESCHERMENGEL, AE GABRIEL en van AE MICHAEL

WOENSDAG-MORGEN 8 MEI 2019 - AE MICHAEL HERDENKINGSDAG
IN BEUNINGEN VAN 10.30 UUR TOT ONG. 13.00 uur

Op deze speciale HERDENKINGSDAG van AE MICHAEL bied ik je de gelegenheid om AE MICHAEL nog eens bewust en krachtig in je hart, je bewustzijn en je leven uit te nodigen. In deze bijzondere periode waarin we leven, veranderen en transformeren wil hij als geen ander ons ondersteunen, begeleiden en beschermen. We zijn nooit alleen en ik voel me onmetelijk dankbaar dat hij op een fantastisch moment zo krachtig en sterk in mijn leven is verschenen. Zijn kracht is enorm en zo indrukwekkend en hij wil ons vanuit zijn onvoorwaardelijke liefde iedere dag bijstaan.
Op deze ochtend ontvang je een HEALING in de ENERGIE VAN AE MICHAEL!
Je wordt geleid naar de heilige tempel van AE MICHAEL en geholpen om in zijn energie ballast, thema's of wat dan ook, die zich in jouw leven afspelen los te gaan laten. Energetische koorden die jou niet meer dienen mogen in liefde losgekoppeld worden om jou weer krachtig in verbinding te brengen in je eigen licht, je volledige kracht!
Je krijgt tevens de mogelijkheid aan AE MICHAEL inzicht te vragen mbt je levensdoel.
Je ontvangt een BOODSCHAP in de ENERGIE van AE MICHAEL, wat jou weer verder helpt in je leven!


ONTMOETING MET JE BESCHERMENGEL, JE LEVENSMAATJE
ZATERDAGMIDDAG 26 JANUARI 2019 IN BEUNINGEN VAN 13.30 UUR TOT ONG. 16.00 UUR

Ik organiseer deze lichtcirkel vanuit mijn hart en ziel, omdat het zo ontzettend waardevol voor je is en heel veel voor je kan betekenen. Deze Lichtcirkel van onvoorwaardelijke liefde , zal je laten voelen dat je nooit maar dan ook nooit alleen bent. Je beschermengel en jij zullen elkaar weer gaan ontmoeten en herkennen in je Bewust-Zijn. De meest waardevolle verbinding in je leven. Je zult gaan ervaren dat alles in jou aanwezig is, al je vragen en antwoorden zijn in jou. Ik reik je een eenvoudige methode aan hoe je bij iedere vraag in jou je dit aan jezelf kunt vragen en hier het antwoordt op kunt voelen of weten. Je zult gaan ervaren dat je niets meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Je wordt je eigen meester over je leven! Graag hoor ik van je of je bij deze waardevolle middag aanwezig wilt zijn. De bijdrage is 20 euro, koffie/thee met lekkere versnaperingen staan voor je klaar!

FEESTDAG AARTSENGEL GABRIEL
ZONDAGMIDDAG 24 MAART 2019 VAN 13.30 UUR TOT ONG. 16.00 UUR

Je ontvangt deze middag een fijne en helende meditatie in de energie van AARTSENGEL GABRIEL. Je verbinding met AE GABRIEL komt diep in je bewustzijn en draag je iedere dag bij je. Aartsengel GABRIEL is de BOODSCHAPPER VAN GOD, MESSENGER. Je ontvangt een boodschap in de energie van AE GABRIEL.

Graag hoor ik van je of je bij een van deze bijeenkomsten aanwezig wilt zijn. De bijdrage is 20 euro, koffie/thee met lekkere versnaperingen staan voor je klaar!

Geef je via deze pagina op.