Eenheidsheling bijeenkomst

Dolfijnen- en Walvissen Healing

LICHT-CIRKEL- EENHEIDSHELING
ZATERDAG-MORGEN 13 OKTOBER 2018
in Beuningen (bij Nijmegen) van 10.30-13.00 uur

Het doel van EENHEIDSHELING is groeien naar eenheid van lichaam, geest en ziel, naar VERBONDENHEID en LIEFDE, door ontwikkeling van je BEWUSTZIJN.

Het is een hele mooie investering in jezelf, je zult in dit proces groeien in je ZIELS-ONTWIKKELING en je BEWUSTZIJN. Je ZIEL bepaalt wat je los mag laten, zij is leidend in je helingproces.

Eenheidsheling kan je helpen op een zachte , liefdevolle manier blokkades die je opgedaan hebt in je leven te verwerken en te laten verdwijnen. Het verbind je weer met de eenheid, je intuïtie en je gevoeligheid zullen zich gaan ontwikkelen. Je zult meer vanuit je hart kunnen gaan leven en steeds meer momenten van innerlijk vrijheid ervaren. Eenheidsheling leid je op je pad naar het wakker worden in Jezelf, het ONTWAKEN in HEELHEID. Een geweldige investering in Jezelf!!Je ontvangt een fijne meditatie en een ziele-boodschap. Je geeft en ontvangt een Eenheidshealing.We ervaren, genieten. een fijne middag voor jezelf, puur natuur!Conny Smits : mob. 06-29357001
Bijdrage is 20 euro.

e-mail: : connysmits@planet.nl

Ga naar deze pagina om je op te geven.